Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Overeenkomst PSV en AS Roma over Strootman

16 juli 2013 17:57

PSV en AS Roma hebben dinsdag een definitieve overeenkomst gesloten over de transfer van Kevin Strootman naar de Italiaanse club. Dat meldt technisch manager Marcel Brands. Strootman is al afgereisd naar Rome om daar zijn medische keuring te ondergaan en om persoonlijk tot overeenstemming te komen. Daarna zal hij worden gepresenteerd.

De clubs kwamen dinsdagmiddag tot overeenstemming over de transfer van Kevin Strootman, die sinds 2011 voor PSV speelde. De 23-jarige middenvelder kwam in dat jaar over van FC Utrecht, nadat hij zijn debuut had gemaakt bij Sparta. Bij PSV groeide Strootman uit tot vaste waarde in Oranje en vice-aanvoerder van het Nederlands elftal. Ook won hij de KNVB beker (2012) en een Super Cup (2012). Na Dries Mertens (Napoli) is Strootman de tweede PSV’er die deze zomer een grote transfer gaat maken naar de Serie A. “Een niet tegen te houden transfer, voor één van de grootste bedragen in de historie van PSV. Maar ook een groot sportief verlies”, aldus technisch manager Marcel Brands in een reactie op de deal.




Discussieer mee op de forums


Tags

strootman roma brands dries historie keuring knvb mertens napoli oranje rome sparta utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte