Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu wil aanvaller die 'tussen de linies kan spelen'

17 juli 2013 19:46

In de nieuwe uitgave van Voetbal International verklaar Phillip Cocu zijn wens voor een extra aanvaller. "Tot nu toe ben ik tevreden over de inbreng van Bakkali, al is hij nog erg jong. Zolang Luciano Narsingh niet inzetbaar is, hebben we voor de zijkanten nu drie mensen. We zoeken nog naar iemand met aanvullende kwaliteiten, die nu niet voorradig zijn."

"Zeker bij aanvallers heb je het over wapens die je nodig hebt: de een heeft snelheid, de ander een goede dribbel en de derde scoort gemakkelijk. Zo kijk ik naar het geheel. In dat beeld hebben we iemand nodig die goed tussen de linies kan spelen. Een balvaste speler die in de aanval kan rondzwerven. Die zou ik er graag bij willen hebben."




Tags

cocu bakkali balvaste dribbel jong narsingh rondzwerven verklaar voorradig wapens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte