Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel jubileumboek 100 jaar PSV komt in november uit

18 juli 2013 18:05 - PSV.nl

Ter ere van 100 jaar PSV verschijnt in november het officiële jubileumboek van PSV, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Voetbal International. Het eeuwfeest zelf is op 31 augustus, maar om ook die festiviteiten in beeld mee te nemen zal het boek pas daarna verschijnen. Naast VI zorgt het Eindhovens Dagblad voor promotionele ondersteuning.

PSV
De volledige 100 jaar
PSV neemt in het jubileumjaar verantwoordelijkheid om de clubhistorie te borgen en een officieel boek wordt daar onderdeel van. Door in november te verschijnen komt PSV met een bijzonder document dat daadwerkelijk de volledige 100 jaar van de Philips Sport Vereniging beslaat, waarbij het accent ligt op prachtig beeldmateriaal. Een ‘beleefboek’ dat de geschiedenis niet alleen op fraaie wijze beschrijft, maar juist tot leven brengt in hét boek over een eeuw PSV; van de club en voor supporters.

PSV
Verschijning 1 november
Bijzondere bronnen maken het project extra bijzonder, zoals de toegang die PSV heeft gekregen tot de bedrijfsarchieven van Philips. Het originele programmaboekje van de Onafhankelijkheidsfeesten in 1913, schitterend materiaal uit de vroege jaren, vele aan PSV gerelateerde foto’s uit de loop der jaren. Het is allemaal exclusief beschikbaar gesteld voor het officiële jubileumboek, dat ongeveer 400 pagina’s dik is en rond 1 november verschijnt. De fotografie komt onder meer uit de archieven van Voetbal International, Pics United, het Eindhovens Dagblad en andere (privé-)collecties van oud-spelers, bestuurders en het eigen clubarchief. Het Eindhovens Dagblad zorgt naast uitgever Voetbal International voor promotionele ondersteuning van het boek.

Meer op PSV.nl
Tags

boek jubileumboek verschijnt accent archieven bedrijfsarchieven beeldmateriaal beleefboek beslaat borgen clubarchief collecties eeuw eeuwfeest festiviteiten foto fotografie fraaie jubileumjaar onafhankelijkheidsfeesten originele programmaboekje project toegang uitgever verschijning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi