Transparent
Inloggen
Sluiten

Jongensdroom voor Mohamed Rayhi: 2-jarig contract bij PSV

22 juli 2013 17:33 - PSV.nl

In het Philips Stadion heeft Mohamed Rayhi maandag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot en met 2015 aan PSV bindt. De 19-jarige Eindhovenaar speelt al sinds 2003 bij PSV en begint in Jong PSV aan zijn elfde seizoen in het rood-wit. “Dit is waar ik altijd van gedroomd heb en waar ik altijd voor gewerkt heb”, zegt Rayhi op de officiele website. “Een jongensdroom. Ik ben in Eindhoven geboren en ben trots dat ik nu een contract getekend heb. Van de voorbereiding heb ik tot nu toe alleen maar genoten, ik hoop dat ik dit seizoen ook mij officiële debuut zou kunnen maken. Ik ga er keihard voor blijven werken.”

Meer op PSV.nl




Tags

rayhi jongensdroom jarig eindhovenaar gedroomd jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage