Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans: "Kezman nog niet klaar"

14 januari 2002 21:59

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV lijken minder overtuigd van het idee dat Kezman al klaar is voor een avontuur bij een Italiaanse topclub dan de jonge Joegoslaaf zelf. In La Manga liet Kezman de clubleiding nogmaals weten te rekenen op een transfer naar Itali? op het eind van dit seizoen. De fans van PSV denken echter dat hij nog niet uitgeleerd is bij de Eindhovense club, getuige de uitslag van de PSV Poll hierover: 63,7% acht Kezman nog niet klaar voor een Italiaans avontuur. Slechts 34,2% vindt van wel; de rest (1,9%) heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll gaat over de gang van zaken bij de kaartverkoop voor Europese uitwedstrijden. Ook voor het treffen met Leeds is niets officieel geregeld v.w.b. het afreizen naar Engeland op eigen vervoer. Wel zijn er verschillende opties om op georganiseerde wijze met PSV mee te reizen. Moet het standaard mogelijk worden op eigen vervoer naar Europese uitwedstrijden te gaan?

Meer op




Tags

kezman poll vervoer engeland itali joegoslaaf leeds manga uitgeleerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis