Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: een andere Park gezien

30 juli 2013 07:36

Phillip Cocu zal blij zijn dat als de overgang van Ji-Sung Park naar PSV rondkomt zo laat hij in De Telegraaf weten. Park zou zijn internationale ervaring moeten overbrengen op de jonge talenten van PSV. "Onze talentvolle aanvallers zijn gebaat bij een medespeler die al wat langer in de top meeloopt. Bovendien kent Park de club en hij is een multifunctionele speler. Hij kan op beide flanken uit de voeten en eventueel ook op het middenveld."

Cocu stelt dat hij zondag bij zijn ontmoeting met Park een 'andere' Park heeft gezien dan in de periode toen Cocu zelf nog actief was als speler. "Hij heeft stappen gemaakt, zo veel is duidelijk."




Tags

park cocu flanken medespeler meeloopt ontmoeting overbrengen rondkomt sung telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte