Transparent
Inloggen
Sluiten

20.45 uur: PSV - Zulte

30 juli 2013 07:46

PSV begint vanavond om 20.45 uur na jaren weer aan een Champions League avontuur, al is het nog slechts de derde voorronde. Er staan direct enkele miljoenen op het spel. Bij plaatsing voor de vierde voorronde van de CL is ook minimaal de groepsfase van de Europa League verzekerd.

Het stadion is zo goed als uitverkocht, er zijn nog enkele honderden kaarten te verkrijgen dinsdagochtend. De wedstrijd wordt live uitgezonden door de NOS. Jack van Gelder is de presentator met Mark van Hintum als analist. Jeroen Elshof zal het commentaar bij de wedstrijd geven.

PSV begint bijna met een compleet nieuw elftal, een heel fris maar ook extreem jong en onervaren elftal. Achter de naam van Arias staat nog een vraagteken aangezien die de laatste training miste vanwege een tripje naar Portugal.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Wijnaldum, Schaars, Maher; Bakkali, Matavz, Depay




Tags

arias voorronde zulte bakkali bruma depay elshof gelder hintum jack jong maher matavz nos portugal presentator rekik tripje verkrijgen vraagteken wijnaldum willems zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage