Transparent
Inloggen
Sluiten

Jongste PSV-elftal ooit maakt veel indruk met 2-0 zege

30 juli 2013 22:39

PSV maakte in de eerste oefenwedstrijd veel indruk. Een zeer jong PSV won met 2-0 van Zulte Waregem en hield daarmee de nummer twee van Belgie zelfs nog in leven. PSV creëerde een enorme reeks van goede kansen.

PSV zette vanaf het begin goed druk op de bal. De ploeg speelde fel, agressief en fris voetbal en stal daarmee de harten van vele voetballiefhebbers en natuurlijk zeker de PSV fans. Het ontbrak PSV in de eerste helft alleen aan doelpunten. PSV stond een aantal keer alleen voor de keeper en had diverse schietmogelijkheden op de openingstreffer. Die bleef echter in de eerste helft uit. Uiteindelijk werd vier keer het houtwerk getoucheerd.

Na rust leek PSV na een goed begin wat weg te zakken. Een schitterende goal van Memphis Depay na een uur spelen kwam op het goede moment. Zijn zwabberbal vloog in de rechterbovenhoek. Vervolgens toonde invaller Locadia zich met een van zijn eerste acties erg trefzeker. Hij tekende voor de 2-0 en verzegelde daarmee de overwinning van PSV. De Eindhovenaren gaven eigenlijk bijna niets weg. Het centrumduo Bruma en Rekik overheerste in de verdediging en durfde ook ver vooruit te spelen.

PSV heeft zichzelf daarmee een uitstekende uitgangspositie bezorgd voor de return uit in het stadion van Anderlecht.




Tags

anderlecht belgie bruma centrumduo creeerde depay durfde getoucheerd harten houtwerk jong locadia overheerste rechterbovenhoek rekik schietmogelijkheden trefzeker uitgangspositie verzegelde waregem zulte zwabberbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte