Transparent
Inloggen
Sluiten

Onvrede onder supporters over combi naar Leeds

16 januari 2002 12:48 - PSV Bulletin Board

Verslaggever: NvdL

Een groot aantal supporters is kwaad op PSV omdat er besloten is dat supporters van de Eindhovense club niet op eigen vervoer af mogen reizen naar Leeds. Het Eindhovens Dagblad komt vanmorgen met dit bericht.
Zowel op het Bulletin Board als op de site van de supportersvereniging hebben tientallen supporters hun onvrede geuit over het gevoerde beleid.
PSV supporters gedragen zich al jaren voorbeeldig in Europa en toch zijn we elke keer verplicht om met georganiseerd vervoer af te reizen naar wedstrijden in Europa, daar waar Feyenoord supporters w?l op eigen vervoer naar Glasgow mogen, dat is vreemd, vinden veel supporters op Internet.
PSV reageerde gelaten op de onvrede. Bij monde van Pedro Salazar maakte de club duidelijk dat PSV door de UEFA onder een vergrootglas gelegd wordt. "We kunnen ons niks meer permiteren", aldus Salazar.
Ook voorzitter van de supportersvereniging Ger van Os leek niet onder de indruk van de vele reacties. "PSV wil weten hoe de fans reizen en kiest voor georganiseerd vervoer. Wij hebben 13.500 leden terwijl maar een beperkt aantal mensen steeds vraagt om vrij reizen. Maar PSV bepaalt hoe of wat. Wij behartigen de belangen van het collectief, niet van het individu. We zijn geen consumentenorganisatie", aldus Van Os. Eerder nog beloofde het bestuur van de supportersvereniging zich hard te maken voor vrij reizen in Europa.
Veel supporters zijn derhalve veroordeeld tot reizen met de verplichte bussen van de supportersvereniging. Inmiddels zijn er reeds meer dan tien bussen volgeboekt.

Lees hier het gehele artikel.

Meer op PSV Bulletin Board




Tags

onvrede supportersvereniging vervoer leeds combi salazar beloofde bestuur bulletin consumentenorganisatie feyenoord ger gevoerde glasgow individu monde pedro permiteren uefa volgeboekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte