Transparent
Inloggen
Sluiten

Fortuna geintresseerd in Claudio

16 januari 2002 15:05

Verslaggever: JW

Het in degradatie-gevaar verkerende Fortuna Sittard heeft zijn oog laten vallen op de kleine Braziliaanse spits Claudio die nog altijd bij PSV onder contract staat. Claudio zat vorig jaar enkele wedstrijden bij de selectie en viel enkele keren in. Echter zag de technische staf te weinig mogelijkheden voor de Braziliaan bij PSV en verhuurde hem aan Vitoria in Brazilie, vervolgens werd hij nog eens verhuurd aan topclub Botafogo maar nu de competitie aldaar afgerond is wil hij terug naar Nederland en wil PSV hem het liefst verhuren aan een Eredivisie club. Fortuna Sittard lijkt de belangrijkste gegadigde, die club liet gister weten zeer geintresseerd te zijn in Claudio en hem graag wil huren voor de rest van het seizoen. Of PSV Fortuna een geschikte club voor Claudio vind is nog niet bekend en of het dus ook echt tot een overeenkomst tussen beide clubs zal komen zal moeten blijken.

Meer op




Tags

fortuna geintresseerd botafogo braziliaan degradatie eredivisie gegadigde nederland verkerende vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte