Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV leidt Fair Play Competitie

16 januari 2002 15:45

Verslaggever: JW

Nu de competitie halverwege is, is het interessant om ook eens te kijken naar de Fair Play Competitie in Nederland die PSV vorig jaar wist te winnen. Het mocht toen de 15.000 gulden winstpremie ontvangen. Ook dit seizoen doet PSV het weer goed in het klassement waar vooral gekeken word naar gele en rode kaarten maar ook naar het gedrag ten opzichte van de scheidsrechter en naar de gedragingen van de eigen aanhang. PSV leidt het klassement na 19 wedstrijden met 150,18 punten, gevolgd door Willem 2 met 149,82. De 3de plek word ingenomen door Excelsior wat 148,62 punten heeft weten te bemachtigen. Ajax en Feyenoord, de grote rivalen van PSV voor het kampioenschap, doen het een stuk minder sportief volgens de waarnemers van de KNVB zij staan respectievelijk 20ste en 22ste.

Meer op




Tags

klassement aanhang excelsior feyenoord gedragingen gulden knvb nederland rivalen waarnemers winstpremie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte