Transparent
Inloggen
Sluiten

Thuisduels Jong PSV in het Philips Stadion

2 augustus 2013 15:36 - PSV.nl

Jong PSV speelt zijn thuiswedstrijden in de Jupiler League komend seizoen in het Philips Stadion. Dat is de uitkomst na overleg tussen de club, bond en lokale autoriteiten. Op maandag 12 augustus speelt het team van coach Darije Kalezic zijn eerste thuisduel, de tegenstander is Excelsior.

PSV heeft zich in het voortraject ingespannen om ook De Herdgang als speellocatie te gebruiken. De club bekijkt nu de mogelijkheden om het complex in de toekomst alsnog geschikt voor maken voor wedstrijden van Jong PSV in de Jupiler League. PSV zal dit seizoen een meerderheid van de duels in het Philips Stadion spelen, met als uitwijkmogelijkheid bijvoorbeeld het Jan Louwers Stadion. Voor toegang tot de wedstrijden geldt een Club Card-verplichting. Toegangskaarten voor Jong PSV kosten 5,00 euro voor huidige Seizoen Club Card-houders en voor kinderen tot 12 jaar. Alle kaarten zijn voor de Noord-tribune eerste ring (lange zijde). Voor andere bezoekers kost een kaartje 10,00 euro per wedstrijd, eveneens op de Noord-tribune. Via PSV Kaartverkoop zal verdere informatie gecommuniceerd worden. Jong PSV speelt zaterdag zijn eerste wedstrijd in de Jupiler League, in Rotterdam is Sparta de eerste tegenstander.

Meer op PSV.nl




Tags

jong jupiler darije excelsior gecommuniceerd herdgang houders ingespannen kaartje kalezic kinderen ring sparta speellocatie toegang toegangskaarten uitwijkmogelijkheid verplichting voortraject

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte