Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'manier van spelen zal niet veranderen'

2 augustus 2013 16:22 - PSV.nl

De speelwijze van PSV tegen Zulte Waregem is de manier waarop PSV dit seizoen wil spelen, zo liet Phillip Cocu tijdens de persconferentie weten. "De manier van spelen zal niet veranderen, dat is onze uitgangspositie. Zo willen we elke wedstrijd ingaan. Wij zijn PSV, wij moeten altijd om de prijzen spelen."

In Den Haag verwacht hij echter een lastige avond tegemoet te gaan. "Het is een goed voetballende ploeg, als ze de ruimte krijgen. Ze spelen thuis, het publiek zal erachter gaan staan. Maar als we hetzelfde kunnen brengen als afgelopen dinsdag, dan hebben we een goede kans om te winnen."

Cocu benadrukte dat een goede start van de competitie belangrijk is: "Je wil altijd de competitie altijd goed beginnen, een goede start is belangrijk. Dan zit je goed in de competitie en loop je niet achter de feiten aan. Maar er is geen plaats voor onderschatting, we moeten welke wedstrijd maximaal geconcentreerd zijn."

Meer op PSV.nl




Tags

cocu geconcentreerd onderschatting uitgangspositie waregem zulte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte