Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalezic blij met Philips Stadion als thuisbasis voor Jong PSV

2 augustus 2013 16:34 - PSVjeugd.nl

In zijn vooruitblik naar het openingsduel in de Jupiler League tegen Sparta liet coach Darije Kalezic weten blij te zijn met de keuze van PSV voor het Philips Stadion als vaste thuisbasis voor de duels van Jong PSV. "Dat onze thuisbasis het stadion is, is alleen nog maar mooier voor onze spelers. Het zag er niet naar uit dat we op één locatie zouden kunnen gaan spelen, maar de club heeft toch besloten dat we in eerste instantie alle wedstrijden in het Philips Stadion gaan spelen. Zo kunnen ze nog meer kennismaken hoe het ook bij het eerste elftal gaat. Ik denk dat het publiek het ook gaat toejuichen dat we in het stadion gaan spelen. Alles wat betreft Jong PSV en de Jupiler League moet langzaam maar zeker op zijn plaats vallen en daar hebben we tijd voor nodig. Laten we beginnen, zou ik maar zeggen."

Zaterdag krijgt hij de beschikking over de selectiespelers Nigel Bertrams, Jorrit Hendrix, Abel Tamata, Marcel Ritzmaier en Peter van Ooijen. "Op deze eerste wedstrijd kunnen we ons niet specifiek voorbereiden, we zullen dat doen net als onze oefenwedstrijden. Onze visie is vanuit onze eigen kracht, zo stappen we morgen ook het veld in en dan zien we tijdens de wedstrijd wel of we nog aanpassingen moeten doen."

Kalezic verwelkomde deze week Ruben Bentancourt is sinds deze terug, maar zal geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. "Hij heeft nog een trainingsachterstand, dus hij gaat morgen gewoon trainen."

Meer op PSVjeugd.nl
Tags

jong kalezic thuisbasis jupiler abel bentancourt bertrams darije hendrix kennismaken locatie nigel ooijen openingsduel ritzmaier ruben selectiespelers sparta tamata toejuichen trainingsachterstand verwelkomde voorbereiden vooruitblik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki engeland espn feyenoord gerets koki oost pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner