Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV A1 verliest van Benfica, uitgeschakeld voor finaleplaatsen

3 augustus 2013 13:58

[Update] PSV A1 is er niet in geslaagd om tot de laatste wedstrijd mee te doen om de finaleplaatsen. Tegen Benfica werd met 1-2 verloren. Clint Leemans had de A-junioren van PSV nog op voorsprong gezet.

PSV is nu uitgeschakeld voor de finale. De vijfde plaats lijkt nu het hoogst haalbare in de eigen Otten Cup.


Om 13.40 uur speelt PSV A1 de vierde wedstrijd in het toernooi om de Otten Cup. Het duel is live te bekijken via een stream op PSV.tv.

PSV: De La Paz, Van Vlerken, Loof, De Wijs, Heesakkers, Mahmoed, Leemans, Vloet, Hiwat, Van Der Moot, Lima Dos Santos.

PSV A1 won het eerste duel met 4-0 van Widzew Lodz en verloor het tweede duel met 1-0 van Real Madrid. Zaterdagmorgen werd met 2-0 gewonnen van Glenovan.




Discussieer mee op de forums


Tags

benfica finaleplaatsen leemans otten clint glenovan heesakkers hiwat junioren lima lodz loof madrid mahmoed moot paz santos vlerken vloet widzew wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte