Transparent
Inloggen
Sluiten

Bod PSV op Iversen?

16 maart 2000 15:29 - Tottenham Hotspur

Verslaggever: NvdL

Op de homepage van Tottenham Hotspur staat vandaag vermeldt dat PSV een bod zou hebben uitgebracht van 6 miljoen pond, ongeveer 20 miljoen gulden op spits Steffen Iversen. De site haalt daarbij een artikel aan van de Engelse krant The Mirror.

Directeur voetbal, David Pleat ontkent de berichten. Bovendien maakt hij duidelijk dat de spits nog een contract voor twee jaar heeft en hij niet van plan is de spits te verkopen.

PSV was twee jaar geleden al ge?nterreseerd in de spits die toen echter voor de Engelse club koos.

Het lijkt een onwaarschijnlijk bericht aangezien PSV ook al ongeveer 25 miljoen geboden lijkt te hebben op Carew van Rosenborg en bovendien kenbaar maakt Van Nistelrooy niet te willen verkopen. Met een begroting van nog geen 70 miljoen lijkt dit bod onmogelijk.

Meer op Tottenham Hotspur




Tags

iversen carew gulden homepage kenbaar nistelrooy nterreseerd onwaarschijnlijk pleat rosenborg steffen tottenham vermeldt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage