Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuw record voor Van Nistelrooy

19 januari 2002 18:37

Verslaggever: RvW

Van Nistelrooy wist zaterdagmiddag opnieuw te scoren voor Manchester United in een competitiewedstrijd. Daarmee schoot hij het record van Mark Stein, Alan Shearer en Thierry Henry die in 7 achtereenvolgende competitiewedstrijden wisten te scoren aan diggelen. Vorige week evenaarde hij het record, nu heeft hij het zelf in handen door te scoren in 8 opeenvolgende competitiewedstrijden. De goal van vanmiddag was een gemakkelijke. In blessuretijd van de eerste helft in de wedstrijd tegen Blackburn Rovers benutte hij een strafschop. Mede door die goal wist Manchester United thuis met 2-1 te winnen van Blackburn Rovers en zich aan de kop van de ranglijst in Engeland te handhaven.

Meer op




Tags

nistelrooy blackburn rovers alan diggelen engeland evenaarde henry shearer stein thierry

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis