Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop AC Milan - PSV begonnen; 5.200 kaarten beschikbaar

15 augustus 2013 18:56 - PSV.nl

Woensdagavond is de kaartverkoop voor AC Milan - PSV voor de PSV vakken begonnen. De kaartverkoop eindigt maandag 26 augustus om 09.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Er zijn voor deze wedstrijd 5.200 plaatsen beschikbaar op de bovenste vakken van de groene zijde (vanaf vak 345). In 2005 gingen maar liefst 4.000 PSV fans mee om de club te steunen in de halve finale. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als ook in combinatie met een busreis.

In verband met Italiaanse wetgeving dient er vooraf een registratie plaats te vinden van de koper van de toegangskaart. Mede hierom is er besloten om voor deze wedstrijd uitsluitend te verkopen aan PSV Uitkaarthouders. Je kunt dus per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart. De kaarten zijn dus ook niet overdraagbaar, men kan uitsluitend voor zichzelf boeken. Bij de ingang van het bezoekersvak zal hierop worden gecontroleerd.

Meer: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

milan busreis toegangskaart uitsluitend vakken bezoekersvak gecontroleerd hierom koper overdraagbaar registratie uitkaart uitkaarthouders vervoer volgeboekt wetgeving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje