Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Broers Van de Kerkhof: ‘Dit PSV kan de Champions League winnen’

19 augustus 2013 14:40

Na drie wedstrijden staat PSV fier aan kop in de Eredivisie. Ondanks een moeilijke start van de Eindhovenaren kon Go Ahead Eagles het PSV zaterdag ook niet echt lastig maken. De echte test voor het jonge team van Phillip Cocu volgt dinsdagavond als AC Milan naar Eindhoven komt. De broers Van de Kerkhof denken dat hun cluppie alles behalve kansloos is. Zelfs de Champions League kan gewonnen worden.
De grote concurrenten van PSV troffen elkaar gisteren in Amsterdam. Van het niveau van Ajax en Feyenoord zijn de broers zeker niet geschrokken. Willy: "De eerste helft was het een leuke wedstrijd. De tweede helft viel erg tegen. Als je het niveau bekijkt en je kijkt naar PSV dan denk ik dat we makkelijk mee kunnen." PSV heeft een dergelijke test nog niet gehad en kon ook tegen Go Ahead Eagles vrij makkelijk winnen. "Zaterdag was in het begin de instelling niet zo goed, maar gelukkig stond Zoet goed te keepen", vond René. "Als je tegen Milan zo begint, krijg je er een paar om je oren."

PSV hoeft voor niemand bang te zijn
PSV mist tegen Milan smaakmaker Bakkali nog. Zaterdag speelde ook Park nog niet maar die is tegen de Italianen wel beschikbaar. "Maar ik vind dat PSV op rechts gewoon weer met Jozefzoon moet starten. Hij deed het niet onverdienstelijk en je moet het elftal een beetje intact laten. Verder Brenet op rechtsachter. Dan is dat de juiste formule", zegt Willy. Die formule kan PSV nog ver brengen denken de gebroeders. "Ik vergelijk ons een beetje met het Ajax van in de jaren '90. Die wonnen de Europa Cup dus waarom kan PSV dat niet?", vraag Willy zichzelf hardop op af. "PSV heeft een ondeugend elftal dat voor niemand bang hoeft te zijn."




Tags

broers kerkhof milan willy eagles bakkali brenet cocu eredivisie feyenoord fier gebroeders italianen jozefzoon ondeugend onverdienstelijk park rechtsachter smaakmaker zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage