Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'heel benieuwd hoe we ons kunnen meten met topclub als AC Milan'

19 augustus 2013 18:32 - PSV.nl

Phillip Cocu liet tijdens de persconferentie weten echt uit te kijken naar het duel tegen AC Milan. "Ik ben heel benieuwd hoe we ons met een topclub als AC Milan kunnen meten. We moeten van onze eigen kracht uitgaan."

Daar waar er in de voorbereiding niets van verwacht wordt, wordt nu al in diverse media geschreven dat PSV goede kans maakt tegen AC Milan. "In de voetbalwereld gaat het van het ene naar het andere uiterste. Ik denk dat we heel tevreden kunnen zij over de groei, maar we moeten niet gaan overdrijven."

"Ik heb een aantal wedstrijden van AC Milan gezien. Ook al zijn de wedstrijden in de voorbereiding niet hetzelfde als voor de competitie. Ik heb een aardig idee van de manier van spelen en de individuele spelers van de club. Ze hebben heel veel kwaliteit. We moeten er absoluut niet te makkelijk instaan."

Meer op PSV.nl




Tags

milan cocu instaan overdrijven uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.826 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala perisic peru roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci