Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans komen met actie-site voor vrij-reizen naar uitwedstrijden

23 januari 2002 00:07 - Discussie op PSV Forum

Verslaggever: RvW

De discussie rond de regels omtrent de uitreizen naar de UEFA Cup wedstrijd tegen Leeds United is al weken het heetste hangijzer en onderwerp van gesprek bij de supporters. Supporters willen net als fans van andere Nederlandse clubs en fans van de tegenstander op eigen vervoer naar uitwedstrijden kunnen reizen. Zowel on- als offline lopen de gemoederen onder de supporters met enige regelmaat hoog op. Ondertussen heeft PSV zich nog steeds niet officieel uitgelaten over de regels die opgesteld worden voor het bezoeken van de uitwedstrijd tegen Leeds. Daarvoor was onder andere overleg met Leeds en politie nodig. Deze besprekingen zijn inmiddels door alle onrust onder supporters en ophef in de media behoorlijk beladen geworden. Om het protest kracht bij te zetten is door een aantal supporters een website in de maak. Via deze website die nog deze week online zou moeten komen te staan hopen de supporters steun te vergaren en de andere PSV-fans op de hoogte te houden van de status van de actie.

Meer op Discussie op PSV Forum




Tags

leeds hangijzer heetste offline protest uefa uitgelaten uitreizen vergaren vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte