Transparent
Inloggen
Sluiten

Rekik: 'een beetje zuigen, tikjes uitdelen; soms is Balotelli daar gevoelig voor'

20 augustus 2013 18:17

Karim Rekik weet van zijn vorige club Manchester City hoe hij Balotelli moet bespelen. Hij besprak dar uitgebreid met Jeffrey Bruma. "Een beetje zuigen, wat schelden in het Italiaans en een paar tikjes uitdelen. Soms is hij daar gevoelig voor, dat ligt er aan of Mario met zijn goede been uit bed is gestapt. Het wordt sowieso erg leuk om tegen hem te spelen," aldus de verdediger in De Telegraaf.

"Maar het is ook een jongen met een goed hart. Tijdens kerst heeft hij voor daklozen een kamertje in een hotel geregeld en als Mario gaat tanken, betaalt hij voor iedereen die bij de pomp staat. Dat is misschien niet normaal, maar hij is wel gewoon een goede jongen."




Discussieer mee op de forums


Tags

balotelli rekik tikjes uitdelen zuigen bruma daklozen dar jeffrey kamertje karim pomp tanken telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte