Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt ook tegen Milan indruk, maar wint niet: 1-1

20 augustus 2013 22:39

Ook tegen het sterke AC Milan maakte het jonge PSV van Phillip Cocu grote indruk. De ploeg speelde fris en vrij en maakte het daarmee de Italianen erg lastig. Het duel eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

PSV begon heel erg goed aan de wedstrijd. De ploeg zette vanaf het begin druk en zocht continu de aanval. In die fase kreeg PSV al diverse mogelijkheden op de openingstreffer. Die viel echter aan de andere kant. Depay ging bij een duel onderuit, waarna de Italianen via El Shaarawy direct profiteerden, 0-1. Daarna had PSV het even heel moeilijk en hadden de Italianen door kunnen drukken.

PSV wist zich vervolgens te herpakken en kreeg nog voor rust diverse mogelijkheden. Maher was met een schot op de lat het dichtst bij een treffer. In de eerste helft beloonde de ploeg zich niet voor het goede spel.

Na rust had Milan zich verdedigend anders georganiseerd. PSV kon er vervolgens nog maar heel moeilijk doorheen komen. Zelf kon Milan nog wel haar kansen creeren via met name de uitblinkende El Shaarawy. In een moeilijke fase viel toch de 1-1, een beetje uit het niets. Doelman Abbiati kreeg een hard schot van grote afstand van Bruma niet onder controle, Matavz was scherp om uit de rebound de 1-1 binnen te koppen. Vervolgen ging het spel op en neer, waarbij PSV het meeste initiatief had. Er kwamen dan ook weer mogelijkheden op de 1-1, maar echt uitgespeeld waren de kansen niet. Zoet hield zijn ploeg met enkele knappe reddingen op slechts een tegendoelpunt.




Tags

milan italianen shaarawy abbiati beloonde bruma cocu depay dichtst maher matavz profiteerden rebound tegendoelpunt uitblinkende zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte