Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: 'van PSV raak ik met de week meer gecharmeerd'

26 augustus 2013 18:15

Willem van Hanegem uitte in zijn column in het Algemeen Dagblad zijn onvrede over de kritiek van Mark van Bommel op het huidige PSV.

Van Hanegem: Van PSV raak ik met de week meer gecharmeerd. Daarom vond ik het vorige week heel vreemd om Mark van Bommel kritisch te horen doen over zijn club na de wedstrijd tegen AC Milan. Sorry hoor, maar ik heb van PSV deze competitie al veel meer genoten dan in het hele laatste seizoen waarin Van Bommel meedeed. Dat scheelt echt enorm. Ik had hem liever horen zeggen dat PSV een enorme vooruitgang heeft geboekt, wat ook de waarheid is.

Ik geef PSV woensdag uit tegen Milan zelfs nog een grote kans op kwalificatie voor de Champions League. Onder Cocu creëert de ploeg zelf voldoende kansen, ook tegen Milan en dat gegeven moet vertrouwen geven. Let maar op, PSV kan stunten in Milaan. Stunten is niet eens het woord. Als ze doorkomen, is dat op basis van kwaliteit en niet van mazzel.

Lees de gehele column op de website van het Algemeen Dagblad




Tags

hanegem bommel milan column cocu doorkomen kwalificatie mazzel milaan onvrede waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte