Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters starten mailactie tegen combi

25 januari 2002 14:49 - Website Vrij vervoer is beter

Verslaggever: NvdL

Ontevreden supporters zijn vandaag een mailactie begonnen in hun strijd tegen de verplichte combireizen naar Europese wedstrijden. Vorige week spreidde de onvrede zich snel uit na publicaties op het PSV Bulletin Board en in het Eindhovens Dagblad. Een aantal supporters heeft nu de krachten gebundeld en is een website (klik hier) gestart waarop duidelijk de voors en tegens van verplichte combi's uiteen worden gezet.
Je kunt de actie steunen door een mailtje te sturen naar vrijvervoer@isbeter.nl en daarin duidelijk te maken dat je de actie steunt en waarom.
Doel van de actie is om duidelijk te maken wat er leeft binnen de supporters en wat hun wensen zijn, op die manier hoopt men serieus in gesprek te komen met het bestuur van PSV.

Meer op Website Vrij vervoer is beter




Tags

combi mailactie bestuur bulletin combireizen isbeter krachten mailtje onvrede publicaties spreidde steunt tegens voors vrijvervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis