Transparent
Inloggen
Sluiten

Jubileumwedstrijd PSV - Cambuur is uitverkocht!

28 augustus 2013 16:51 - PSV.nl

De jubileumwedstrijd van PSV op zaterdag 31 augustus tegen SC Cambuur is volledig uitverkocht. De club roept alle aanwezigen op om de speciale PSV 100 jaar-app te downloaden en binnen de app aan te geven in welk vak je zit, je maakt dan deel uit van de eindshow! Het officiële programma begint al om 19.30 uur, dus zorg dat je er op tijd bent!

Vol Philips Stadion
De jubileumwedstrijd van PSV is volledig uitverkocht. Dat betekent dat PSV zijn 100-jarig bestaan viert in een vol Philips Stadion met ruim 35.000 toeschouwers. Het stadionprogramma is opgebouwd in een aantal blokken, waarbij vele aspecten uit 100 jaar PSV worden belicht. Historie, trots en de toekomst komen bij elkaar in een gevarieerd programma.

Kom vroeg!
De precieze invulling van het stadionprogramma blijft nog even geheim, maar het tijdschema is wel al bekend. Rondom de wedstrijd zijn verschillende activiteiten, waarin de helden van de club, de prijzen en natuurlijk de supporters centraal staan. Hoewel de wedstrijd pas om 20.45 uur begint, verzoeken we alle supporters op tijd in het Philips Stadion te zijn. De deuren zijn geopend vanaf 18.00 uur voor de finale van het PSV Phoxy Jeugdtoernooi. Rond 19.00 uur wordt de onthulling van de plaquette in de Vrijstraat in Eindhoven live uitgezonden op de schermen. Deze plaquette wordt aangeboden door Stichting 1913 die geld inzamelde bij supporters en betrokkenen van PSV. Om 19.30 uur gaat het officiële programma van start, dus ben op tijd! Vanaf dan zal het programma zo'n vier uur duren.

Download de PSV 100 jaar-app!
In het laatste deel van de show staan mobiele telefoons centraal. Iedereen met een smartphone (iPhone en Android) kan in de App Store en in Google Play de speciale PSV 100 jaar-app downloaden. Download deze app, geef aan in welk vak je zit en creëer samen met ons een onvergetelijk evenement. Voor het gebruik van de app tijdens het evenement in het Philips Stadion is geen WiFi of internetverbinding nodig en voor iedereen die geen smartphone heeft, is het programma natuurlijk evengoed een unieke ervaring.

Meer op PSV.nl




Tags

jubileumwedstrijd cambuur download downloaden evenement plaquette smartphone stadionprogramma aanwezigen android belicht blokken creeer eindshow evengoed google historie internetverbinding inzamelde iphone jarig jeugdtoernooi onthulling onvergetelijk phoxy schermen show telefoons tijdschema viert vrijstraat wifi zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage