Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt tekort in Milaan: 3-0 nederlaag

28 augustus 2013 22:37

PSV is er niet in geslaagd te stunten in Milaan. Ondanks veelvuldig balbezit kwam de ploeg duidelijk nog wat tekort tegen AC Milan. Het zou uiteindelijk 3-0 worden voor de Italianen.

PSV begon behoorlijk aan de wedstrijd. De eerste kans in San Siro was voor de Eindhovenaren. Abbiati wist een inzet van Matavz uit het doel te tikken. Eve later was het aan de andere kant wel raak. Boateng werd even losgelaten en kon vervolgens van afstand in de hoek langs Zoet schieten. PSV bleef daarna de aanval zoeken. De ploeg had het meeste balbezit, maar moest toezien hoe AC Milan via de counter gevaarlijker was en de beste kansen kreeg op het tweede doelpunt.

Direct na rust kreeg PSV een enorme kans op de 1-1. Een voorzet van Depay belandde uiteindelijk bij de volledig vrijstaande Wijnaldum. Die schoot vanaf een paar meter op de keeper. Het zou de kans blijken op de gelijkmaker. Daarna was het snel gedaan. Balotelli kwam vrij bij een corner en zorgde voor de 2-0. Het was daarna Boateng die ook nog de 3-0 wist te maken. PSV zette daar enkele mogelijkheden tegenover, maar kon te weinig aanspraak maken op een goed resultaat.




Tags

milaan boateng milan aanspraak abbiati balotelli counter depay eve italianen losgelaten matavz san siro vrijstaande wijnaldum zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage