Transparent
Inloggen
Sluiten

Jubileumfeest PSV live op Omroep Brabant te zien

30 augustus 2013 18:40

Omroep Brabant gaat het jubileumfeest van PSV na afloop van de wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden zaterdag live op tv en internet uitzenden. De uitzending begint om halfelf 's avonds.

We blikken eerst terug op de festiviteiten die voorafgaand aan de wedstrijd zijn geweest en vanaf 22.39 uur zijn we live in het stadion waar Guus Meeuwis gaat optreden.

Hoogtepunten 100 jaar PSV
Ook is er een verrassend moment van de PSV-100 jaar app, zijn er natuurlijk vele hoogtepunten van 100 jaar PSV te zien en zijn er veel prominente oud-PSV'ers aanwezig.

In het drie kwartier durende programma komen alle hoogtepunten van de club aan bod via muziek en/of bewegende beelden. Na The Moments of Music en Moments of Success volgt dan aan het eind het ultieme The Moment.

Wil je live meemaken hoe het Jubileumfeest van PSV precies verloopt met presentatie van Frank Lammers, kijk dan zaterdagavond naar Omroep Brabant.




Tags

jubileumfeest hoogtepunten bewegende blikken cambuur festiviteiten halfelf lammers meeuwis music muziek prominente success uitzending verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte