Transparent
Inloggen
Sluiten

Jubileumduel met nare nasmaak: 0-0

31 augustus 2013 22:39

PSV heeft het jubileumduel afgesloten met een nare nasmaak. De ploeg kwam niet verder dan en 0-0 gelijkspel tegen Cambuur. PSV probeerde het wel, kon er elkaar bij vlagen ook wel goed vinden in het door Cocu gepropagandeerde combinatievoetbal, maar miste de frisheid om Cambuur echt de wil op te leggen.

Vanaf het begin was duidelijk dat de ploeg het zware programma niet goed verteerd heeft. De ploeg kon terugvallen op een basis van combinatievoetbal dat Cocu er in de voorbereiding heeft ingeslepen. Het extra dat het daarop nodig heeft om het verschil te maken was er tegen Cambuur niet. Daardoor ging de wedstrijd vrij gelijk op met kansen voor beide doelen. De beste mogelijkheden waren voor PSV. Echter het gebrek aan scorend vermogen, een euvel dat vanaf het begin zichtbaar is, speelde de ploeg opnieuw op.




Tags

cambuur jubileumduel nasmaak cocu combinatievoetbal euvel frisheid gepropagandeerde ingeslepen scorend verteerd vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage