Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramzi doet goede zaken met Marokko

26 januari 2002 19:42

Verslaggever: RvW

Op de dag van PSV-NAC heeft Adil Ramzi goede zaken gedaan in Mali met zijn nationale elftal van Marokko. De aanvaller van PSV wist met Marokko met 1-2 te winnen van Burkina Faso. Daardoor hebben de Marokkanen na het 0-0 gelijkspel eerder deze week goede vooruitzichten op de tweede ronde van de African Cup of Nations. En daardoor zal Ramzi dan ook langer in Afrika verblijven. Ramzi speelde de gehele wedstrijd. De twee doelpunten van Marokko kwamen op naam van Aberdeen spits Hicham Zeroualli.

Marokko heeft nu twee punten voorsprong op Ghana en Zuid-Afrika die tegen elkaar met 0-0 gelijkspeelden. In de resterende wedstrijd in de poule heeft Marokko aan een gelijkspel genoeg tegen Zuid-Afrika.

Meer op




Tags

marokko ramzi afrika aberdeen african burkina faso gelijkspeelden ghana hicham mali marokkanen nac nations vooruitzichten zeroualli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage