Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen: 'geen spijt van afwijzing Norwich'

8 september 2013 09:57

In eigen land stelt Ola Toivonen geen enkele spijt te hebben dat hij niet is ingegaan op de aanbieding van Norwich City. Hij blijft nu in een moeilijke situatie bij PSV.
Voor Toivonen was het een duidelijke zaak. “De clubs waren blij met de overeenkomst, maar ik kreeg niet wat ik wilde."

De Zweed stelt het erg goed naar zijn zin te hebben in Nederland en daarom alleen een goede stap te maken als alles goed is. "Mijn familie en ik hebben het in Nederland naar onze zin. Als ik dan niet krijg wat ik wil ga ik nergens heen. In een transfer heb je te maken met drie partijen die tevreden moeten zijn. Soms zijn het de clubs die het niet met elkaar eens worden, soms wordt een club het niet eens met een speler. Ik heb het allemaal al eens meegemaakt."




Tags

toivonen norwich afwijzing nederland ola zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman