Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij over toekomst PSV

17 maart 2000 14:06 - De Telegraaf

Verslaggever: JL

In juni wordt de uitslag verwacht van het onderzoek naar de financiele haalbaarheid van een Atlantic League. Indien dat onderzoek negatieve resultaten oplevert zal Van Raaij naar Philips stappen om met de hoofdsponsor te bepalen wat de doelstelling van PSV zal zijn in de toekomst.

Met een enorme verhoging van de sponsorgelden trachten het gevecht met de Europese topclubs proberen na te blijven streven of de doelstellingen bijstellen en in de toekomst slechts een toppositie in de Nederlandse competitie te blijven nastreven, aldus Van Raaij in de Telegraaf. Van Raaij zal volgens de huidige afspraken nog 2 jaar aanblijven bij PSV en wil in die tijd de koers uitzetten voor de toekomst.

Meer op De Telegraaf




Tags

raaij aanblijven atlantic bijstellen haalbaarheid hoofdsponsor koers nastreven sponsorgelden telegraaf toppositie trachten uitzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage