Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV knokt zich naar 2-2 uit bij FC Twente

14 september 2013 22:36

PSV heeft de topper uit bij FC Twente met 2-2 gelijkgespeeld. Net als de afgelopen zeven jaar slaagde de ploeg er niet in te winnen in Enschede. Wijnaldum en Depay zorgden voor de doelpunten. PSV kwam twee keer van een achterstand terug.

PSV probeerde in de eerste helft het spel te maken. Het was echter FC Twente dat na ruim een kwartier op voorsprong kwam. Eghan kon in het strafschopgebied vrijkomen en de 1-0 binnentikken. PSV kende na de openingstreffer een moeilijke fase waarin Zoet zijn ploeg op de been moest houden. In de slotfase van de eerste helft kwam PSV er weer beter uit. Dat leverde een kans op van Wijnaldum due echter te zacht inschoot.

Na een uur spelen kwam PSV meer los. Dat leverde prompt de gelijkmaker op. Schaars stuurde Depay weg die vervolgens Wijnaldum op maat bediende. De aanvoerder hoefde slechts tegendraads binnen te koppen. Binnen de minuut had Wijnaldum de kans op de 1-1. Hij schoot echter te wild over. Het was het begin van een enerverend laatste half uur. Binnen vier minuten na de gelijkmaker stond FC Twente al weer op voorsprong. Promes kon een afgeslagen bal makkelijk binnenschuiven. PSV moest daardoor opnieuw beginnen.

Zeven minuten voor tijd kwam de verdiende gelijkmaker. Depay sneed naar binnen. Zijn schot werd van richting veranderd en daardoor onhoudbaar voor FC Twente keeper Marsman. Het leverde PSV het derde gelijkspel op rij op.




Tags

twente wijnaldum depay afgeslagen bediende binnenschuiven binnentikken due eghan enerverend enschede inschoot marsman onhoudbaar promes prompt slaagde sneed tegendraads topper wild zacht zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte