Transparent
Inloggen
Sluiten

Valse start PSV in Europa League: 0-2 tegen Ludogorets

19 september 2013 20:50

PSV kent een zeer teleurstellende start van de Europa League campagne. De ploeg verloor thuis met 0-2 van de Bulgaarse kampioen Ludogorets. PSV creëerde veel te weinig om een overwinning af te dwingen. De beste kansen waren voor de Bulgaren.

PSV speelde in een veel te laag tempo, waardoor de ploeg de openingen niet kon vinden. Aan de andere kant kwam Ludogorets er met regelmaat heel gevaarlijk uit en kreeg de Bulgaarse ploeg echte kansen op het openingsdoelpunt.

Na een uur spelen kwam de Bulgaarse ploeg op voorsprong. Ze profiteerden optimaal toen Bruma uitgleed. Zoet kwam uit en voorkwam het gevaar van de Bulgaren. Hij schoof de bal echter voor de voeten van de Bulgaarse spits die niet aarzelde en de bal van 30 meter over Zoet in het lege doel lepelde. Vervolgens werd het leed nog erger toen Misidjan volledig vrijstaand alle tijd kreeg om in twee instanties raak te schieten. PSV kon daar veel te weinig tegen over zetten.




Tags

ludogorets bulgaren zoet aarzelde bruma campagne creeerde lepelde misidjan openingen openingsdoelpunt profiteerden schoof voorkwam vrijstaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage