Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'Ajax is verder dan wij'

20 september 2013 18:13 - Sport-Promotion.nl

Phillip Cocu noemde de voorbereiding op Ajax niet ideaal. "Inmiddels hebben we het hoofdstuk Ludogorets afgesloten. Maar vanmorgen hebben we nog wel even teruggekeken op de wedstrijd tegen de Bulgaren. Het voordeel van een wedstrijd tegen Ajax is dat we ons snel kunnen revancheren voor de nederlaag van donderdagavond."

Cocu onderkent dat het natuurlijk geen gemakkelijke opgave is om na zo’n matige optreden juist Ajax te treffen. "Ajax is een goede tegenstander, dus het zal zeker een lastige wedstrijd worden. Ik heb Ajax woensdag tegen Barcelona aan het werk gezien en ik moet zeggen dat ze heel behoorlijk speelden."

Cocu is het met zijn collega Frank de Boer eens dat Ajax zondag de favoriet is, ondanks het feit dat de Amsterdammers wel wat kwaliteit hebben ingeleverd in de afgelopen transferperiode. "Ajax is verder in zijn ontwikkeling dan wij. Zij zijn dan wel wát spelers kwijtgeraakt, maar het elftal is toch voor het grootste deel bij elkaar gebleven. Wij zijn momenteel aan het bouwen, nadat er bij ons de afgelopen zomerperiode heel veel wisselingen binnen het elftal hebben plaatsgevonden."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

cocu barcelona boer bulgaren hoofdstuk kwijtgeraakt ludogorets onderkent opgave revancheren wisselingen zomerperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage