Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans komen niet uit luxeprobleem

1 februari 2002 14:31

Verslaggever: BvT

Gerets is niet de enige die twijfelt over het luxeprobleem bij PSV in de voorste linie. Ook bij de fans blijkt grote verdeeldheid te bestaan over wie nu eigenlijk de voorkeur moeten krijgen. De PSV Poll vroeg de afgelopen dagen welke spits het zeer waarschijnlijk helemaal zou gaan maken, de komende competitiehelft. De stemmen werden vrijwel gelijk verdeeld over Vennegoor (32,5%), Kezman (32,5%) en Bruggink (31,2%). De Jong kreeg minder stemmen (2,4%) en wordt alom gezien als outsider.

Net als op de PSV Forums blijken de fans ook in de Poll dus nog niet uit het luxeprobleem van PSV in de spits te kunnen komen. Een speelsysteem waarbij alledrie de spelers in het veld staan ligt wellicht nog het meest voor de hand.

De nieuwe PSV Poll vraagt naar de conclusies die de supporters trekken na de gewonnen bekerwedstrijd van afgelopen woensdag. Grote concurrent voor de landstitel Feyenoord werd maar nipt verslagen; PSV had in eigen huis strafschoppen nodig. De Eindhovenaren lieten echter wel de hele wedstrijd lang het betere voetbal zien. Wat betekende PSV-Feyenoord voor de hoop op een hernieuwde landstitel?

Meer op




Tags

luxeprobleem poll feyenoord landstitel alledrie alom betekende bruggink competitiehelft gerets hernieuwde jong kezman nipt outsider speelsysteem twijfelt vennegoor verdeeldheid voorste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage