Transparent
Inloggen
Sluiten

Narsingh trefzeker voor winnend Jong PSV

14 oktober 2013 17:39

Luciano Narsingh heeft nadrukkelijk van zich laten spreken in zijn tweede duel voor Jong PSV. De buitenspeler speelde een uur mee en leidde daarin zijn ploeg als uitblinker naar de 2-0 tegen FC Volendam. Hij zorgde voor beide treffers uit assists van Jozefzoon. Het zou uiteindelijk 3-0 worden voor Jong PSV in het Philips Stadion. Er waren maar liefst 8200 fans op de wedstrijd afgekomen als gevolg van de actie om iedereen vanwege de herfstvakantie gratis toe te laten.

Jong PSV: Van Leer; Dengering, Zanka, Tamata, Heesakkers; Van Ooijen, Horsten, Noor; Narsingh, Bentancourt, Jozefzoon.




Jong PSV speelt om 20.00 uur de competitiewedstrijd in de Jupiler League tegen FC Volendam. Het duel is in het kader van de herfstvakantie gratis te bezoeken in het Philips Stadion. De wedstrijd is NIET te zien op Fox Sports en dus zijn er ook geen streams op internet.

Jong PSV mist vele vaste krachten door de interlandverplichtingen van onder andere Bertrams, Koch, Rayhi en Vloet. Vanuit de A-selectie zijn Narsingh, Jozefzoon en Zanka toegevoegd aan de selectie.




Tags

jong narsingh jozefzoon herfstvakantie trefzeker volendam zanka afgekomen bentancourt bertrams createelement dengering fox function getelementbyid getelementsbytagname heesakkers horsten insertbefore jupiler kader koch krachten location noor ooijen rayhi src streams tamata tweets var vloet watchers widgets

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage