Transparent
Inloggen
Sluiten

Debuut Arvid Smit in basis De Graafschap

3 februari 2002 12:28

Verslaggever: RvW

PSV nieuwste aankoop Arvid Smit, afkomstig van Telstar/Stormvogels maakte gisterenavond als huurling zijn debuut in de basis van De Graafschap. Vorige week was hij bij een 4-0 voorsprong in de slotfase al voor 9 minuten ingevallen, maar dit weekend was zijn echte debuut. Hij stond direct vanaf het begin in de basis. Smit speelde een redelijke wedstrijd. Hij had enige tijd nodig om te wennen aan zijn clubgenoten en het andere spelletje dat gespeeld wordt in de eredivisie ten opzichte van de Eredivisie. Maar naarmate de wedstrijd vorderde raakte hij beter in zijn element. Hij was dan na afloop dan ook zeer te spreken over het behaalde resultaat van 0-0 uit bij FC Twente.

Meer op




Tags

smit arvid graafschap eredivisie clubgenoten element gisterenavond naarmate stormvogels twente vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte