PSV onderuit in Groningen: 1-0

20 oktober 2013 16:30

PSV is er opnieuw niet in geslaagd een uitwedstrijd te winnen. De ploeg ging uiteindelijk met 1-0 onderuit door een doelpunt van Kostic in de vijftigste minuut.

In een open eerste helft waren de meeste kansen voor PSV. Onder andere Depay, Bakkali en Toivonen hadden kansen om PSV op voorsprong te zetten. PSV kende echter opnieuw een gebrek aan scorend vermogen. Dat werd gekoppeld aan twee buitenspelers die continu voor hun eigen kans gingen, waardoor PSV het volledig van individuele acties moest hebben.

Na rust kreeg Depay een opgelegde mogelijkheid op de openingstreffer. Het was vervolgens Kostic die aan de andere kant voor de 1-0 zorgde. PSV bleef sterker, maar over en weer waren er kansen op meer. De beste kansen bleven voor PSV, maar de verdiende gelijkmaker zou niet meer vallen.