Transparent
Inloggen
Sluiten

Liverpool slacht Leeds

3 februari 2002 15:24

Verslaggever: BvT

De vorm is momenteel ver te zoeken bij Leeds United, de aankomend tegenstander van PSV in het UEFA Cup-toernooi. Vanmiddag kwam concurrent Liverpool op bezoek op Elland Road; de bezoekers versloegen Leeds met maar liefst 0-4.

De score werd geopend door Leeds-speler Ferdinand, die een vrije trap van Murphy ongelukkig achter de eigen keeper deed belanden. Vervolgens werd het een wedstrijd zoals Liverpool die graag speelt: op de counter. Na een uur spelen besliste Heskey het duel definitief met de 0-2 en 0-3 binnen twee minuten. Owen maakte de score in de slotminuut nog ondraaglijker voor Leeds met zijn 0-4.

Leeds zakt door het verlies verder af op de ranglijst en neemt nu nog slechts de zesde plaats in. Enkele weken geleden was de ploeg nog even de trotse lijstaanvoerder. Over twee?neenhalve week, op 21 februari, staat PSV-Leeds op het programma.

Meer op




Tags

leeds liverpool slacht besliste counter elland ferdinand heskey lijstaanvoerder murphy neenhalve ondraaglijker owen road slotminuut trotse uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte