Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertrouwen fans groeit

5 februari 2002 00:20

Verslaggever: BvT

Ook na de te nauwernood gewonnen bekerwedstrijd van woensdag tegen Feyenoord blijft het vertrouwen van PSV-supporters in een hernieuwde landstitel groeien. Een grote meerderheid van bijna tweederde (65,9%) gaf in de PSV Poll aan dat conclusie van de wedstrijd een groter optimisme mag zijn. Voor 29,6% was de krachtsverhouding in de bekerwedstrijd zoals verwacht en slechts 4,0% vond PSV tegenvallen in verhouding met Feyenoord. De rest (0,3%) had geen mening.

De nieuwe PSV Poll gaat over een idee van PSV Forums-lid Melkor. Deze stelde het plan voor om aanvallend voetbal aan te moedigen door grotere overwinningen op kleine ploegen met meer punten te belonen dan bijvoorbeeld een eenvoudige 0-1, wat PSV zaterdag presteerde tegen Fortuna in een slaapverwekkende vertoning. De PSV Poll vraagt naar jouw mening over het idee achter Melkor's plan: Moeten grote overwinningen met meer punten worden beloond dan kleine overwinningen in de competitie?

Meer op




Tags

poll feyenoord melkor fortuna hernieuwde krachtsverhouding landstitel nauwernood optimisme slaapverwekkende tweederde verhouding vertoning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte