Transparent
Inloggen
Sluiten

Persconferentie om 17.00 uur live te volgen op website Omroep Brabant

28 oktober 2013 14:48

PSV houdt maandagmiddag om vijf uur een persconferentie over de uitkomsten van het onderzoek dat is gedaan naar de clubcultuur. De verwachting is dat de directie gaat reageren op de aanbevelingen die in het rapport staan. De persconferentie is vanaf een paar minuten voor vijf live te volgen via de website van Omroep Brabant.

De directie en raad van commissarissen van PSV krijgen namelijk forse kritiek in het onderzoek. Forum PSV vindt dat het huidige beleid zorgt voor spanningen en een gevoel van onbehagen. Directie en raad van commissarissen zouden ook op een andere manier leiding moeten geven.

Het forum bestaat uit twaalf leden die allemaal supporter zijn van PSV.




Tags

aanbevelingen onbehagen rapport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage