Transparent
Inloggen
Sluiten

Pijnlijke bekeruitschakeling tegen Roda: 1-3 thuis

30 oktober 2013 20:34

PSV is op pijnlijke wijze in eigen huis uitgeschakeld in het bekertoernooi. Na twee jaar in de finale gekomen te zijn, struikelde PSV nu al in de derde ronde. Roda JC won uiteindelijk met 0-3.

PSV had vanaf het begin het overwicht. De ploeg creëerde ook diverse kansen. Het was echter Roda JC dat bij de eerste uitbraak op voorsprong kwam. Het was uiteindelijk net als zondag Fleddderus die profiteerde van matig verdedigen achterin. Terwijl PSV de kansen op de gelijkmaker miste, was het Hupperts die via de tweede counter voor de 0-2 zorgde.

PSV kreeg in het vervolg nog diverse mogelijkheden en maar liefst 25 corners. Het rendement ontbrak opnieuw, zoals zovaak dit seizoen. In de counter profiteerde Roda van het gebrek aan scherpte. Bij drie van de vier mogelijkheden was het raak voor de Limburgers. Met een 0-3 achterstand deed Brenet pas in de 88ste minuut met een kopbal wat terug. Dat was echter veel te laat om er nog iets van te kunnen maken door PSV.




Tags

roda bekeruitschakeling counter brenet corners creeerde fleddderus hupperts scherpte struikelde uitbraak zovaak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte