Transparent
Inloggen
Sluiten

Geslaagde chatsessie met Kevin Hofland

8 februari 2002 06:18

Verslaggever: RvW

Donderdagavond was PSV verdediger Kevin Hofland aanwezig in een chatsessie van PSV Fans United i.s.m. PSV Netwerk in de PSV chatbox. Hofland, of beter BUlletin Board lid Hofkicks, liet weten maandag weer met de looptraining te zullen beginnen en zich geheel te richten op een come-back in de UEFA Cup wedstrijd tegen Leeds United.

Een van de meest gestelde vragen door de supporters was uiteraard zijn toekomst en of die al dan niet bij PSV ligt. Hofland bevestigde nog maar eens dat hij zal nadenken over een vertrek als er een Europese topclub voor hem komt en als die club er dan met PSV uitkomt. Als aan die twee voorwaarden niet voldaan is dan blijft de centrale verdediger gewoon bij PSV.

Een van zijn boodschappen aan de supporters was om positiever achter de ploeg te gaan staan, juist op momenten dat het minder gaat bij PSV. De sfeer is dan te negatief, aldus Hofland. 'En vooral niet voor afloop van de wedstrijd vertrekken.'

PSV Fans United heeft voor deze gelegenheid een log van de chatsessie online gezet, zodat je alle vragen en antwoorden van Kevin Hofland zelf nog eens na kunt lezen.

Log chatsessie Kevin Hofland: PSV Fans United

Meer op




Tags

hofland chatsessie geslaagde boodschappen bulletin chatbox come hofkicks leeds looptraining uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage