Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-Utrecht naar zondag 15 uur

9 februari 2002 02:32

Verslaggever: BvT

De eerstkomende competitiethuiswedstrijd van PSV, tegen FC Utrecht, is verplaatst naar zondag 24 februari om 15:00. De wedstrijd valt nu precies tussen de twee UEFA Cup ontmoetingen met Leeds in en wordt in verband met moeilijkheden bij de NS om een trein in te plannen gespeeld om 15:00 in plaats van de gebruikelijke zondagmiddag-tijd 14:30. Ook de datum van de daarop volgende thuiswedstrijd tegen Heerenveen zou nog kunnen veranderen. Bekijk de PSV Netwerk Kalender voor de meest actuele informatie.

De nieuwe PSV Poll vraagt naar de mening van de supporters over de huidige voetbalkalender. Hoe tevreden ben jij over de huidige indeling, de verdeling van de wedstrijden in de verschillende competities over het seizoen, de aanvangstijden en de speeldagen?

De vorige PSV Poll wees duidelijk uit dat de fans van PSV weinig voelen voor een verandering van het huidige puntensysteem in de competitie, waarbij grotere overwinningen met meer punten worden beloond dan kleine. Een ruime meerderheid van 75,1% verwierp dit voorstel dat afgelopen week op de PSV Forums werd gedaan. Klik hier om de betreffende topic te bekijken.

Meer op




Tags

utrecht poll actuele eerstkomende heerenveen indeling kalender leeds moeilijkheden puntensysteem speeldagen trein uefa verdeling verwierp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte