Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: buitenlandse trips voor Gerets

18 maart 2000 14:46 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvW

Het ED meldt dat Eric Gerets de komende tijd 3 buitenlandse trips zal gaan maken om zich te orienteren op andere spitsen als vervanging voor Ruud van Nistelrooy en Luc Nilis.

Daarbij heeft hij de hoop op de komst van John carew van Rosenborg nog niet afgeschreven. Gerets hoopt binnenkort nog een persoonlijk gesprek met de Noor te krijgen, ondanks dat hij meerdere malen opnelijk heeft laten weten niet geinteresseerd te zijn.

Onder die buitenlandse trips zal er minimaal e e n zijn, die hem naar Brazilie leidt. Daar zal hij onder andere de huurlingen Claudio en Manoel aan het werk gaan zien bij Vitoria Bahia.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

gerets trips bahia carew huurlingen malen manoel nilis nistelrooy noor opnelijk rosenborg vitoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage