Transparent
Inloggen
Sluiten

Wilson voor 5 jaar naar PSV

9 februari 2002 20:33 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: RvW

PSV heeft overeenstemming bereikt met de 22-jarige Australische voetballer Lindsay Wilson, zo meldt PSV via haar website. Lindsay was de afgelopen week op proef bij PSV en speelde o.a. mee in de oefenwedstrijd Jong PSV - Gemert (3-0). Hij kwam vervolgens een contract voor 5 jaar overeen met PSV. De rechterflank speler keert morgen terug naar Australie. In Australie wordt hij vergeleken met Feyenoord's ster Brett Emerton. Hij zou een zelfde type speler zijn als de dynamische Emerton.

Een PSV fan op het Bulletin Board liet afgelopen week al weten onder de indruk te zijn van het spel van Wilson in de wedstrijd van Jong PSV tegen Jong Gemert. Toen speelde hij opvallend genoeg voornamelijk op de linkerflank.

Terwijl Wilson in onderhandeling was over een contract verloor zijn ploeg Olympic Sharks de belangrijke comeptitiewedstrijd tegen Parramatta Powers in de strijd om WK kwalificatie voor de play-offs met 1-0. De ploeg staat nu op een gedeelde 3e/4e plaats met Brisbane.

Meer op WWW.PSV.NL
Tags

wilson jong australie emerton gemert lindsay australische brett brisbane bulletin comeptitiewedstrijd dynamische feyenoord kwalificatie linkerflank olympic parramatta powers rechterflank sharks ster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven rodriguez ronaldopsv santos schouten sepp stewart teze tillman veerman weghorst xavi