Transparent
Inloggen
Sluiten

Wilson in juli naar Nederland

9 februari 2002 22:37

Verslaggever: RvW

Het contract van de nieuwe aanwinst Lindsay Wilson zal op 1 juli ingaan. De flankspeler zal zich bij de start van de nieuwe voorbereiding bij de selectie voegen. Eerst zal hij de competitie en play-offs bij zijn club Olympic Sharks afmaken. De transfersom is niet bekendgemaakt. Wilson speelde het afgelopen seizoen als aanvallende rechtsback. In de tijd dat Brett Emerton nog bij Olympic Sharks speelde kwam hij op de linkerflank uit. Het is dus met recht een multifunctionele speler te noemen.

Wilson maakte dit seizoen echt furore in de Australische competitie en het was dan ook een kwestie van tijd alvorens hij naar Europa zou vertrekken, zo liet een woordvoerder van de supportersvereniging van Olympic Sharks weten.

Wilson is een zeer dynamische speler met een uitstekend loopvermogen. De flankspeler staat dan ook bekend om zijn vermogen om een verdediging open te kunnen spelen vanaf de zijkant. Een van zijn zwakste punten is de voorzet van de zijkanten.

Meer op




Tags

wilson olympic sharks flankspeler nederland australische brett dynamische emerton furore kwestie lindsay linkerflank supportersvereniging zwakste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte