Transparent
Inloggen
Sluiten

Sanders: 'tot de winterstop verandert er niets'

26 november 2013 20:23

Tiny Sanders laat in de Sp!ts van vandaag weten dat PSV zich in deze situatie vooral niet gek moet maken. "We moeten rustig blijven en ons niet gek laten maken. We moeten onszelf de tijd gunnen. Over een aantal weken kunnen we hopelijk weer over Georginio Wijnaldum en Ji-Sung Park beschikken. Naast het feit dat ze uitstekend kunnen spelen, brengen ze ook de nodige ervaring met zich mee."

Er wordt het nodige gezegd over de onervaren technische staf. "Tot de winterstop gebeurt er niks. We geven Phillip de tijd en bekijken in de winterstop wat er veranderd kan worden. Het is ook niet zo dat hij geen klankbord heeft in de persoon van een ervaren iemand. Phillip praat met genoeg mensen. Zo kwam Guus Hiddink vorige week nog langs en spart hij geregeld met Marcel Brands. Phillip twijfelt niet over zijn koers en wij hebben vertrouwen in hem."

Meer van Sanders: Sp!ts




Tags

sanders brands gunnen hiddink klankbord koers park spart sung tiny twijfelt wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte