Transparent
Inloggen
Sluiten

Langeler: 'geweldig dat met Vloet weer een jeugdspeler de stap mag maken naar het eerste'

28 november 2013 15:03 - PSV.nl

In zijn column op PSV.nl laat Art Langeler weten trots te zijn dat Rai Vloet nu mag ruiken aan het eerste elftal. Slechts een paar weken geleden werd besloten hem van de A1 door te schuiven naar Jong PSV. "Wat natuurlijk geweldig is voor PSV in algemeenheid en mijn job in bijzonder is het feit dat de volgende jeugdspeler de stap maakt richting het eerste team. Rai Vloet is aangesloten voor deze trip, trainde goed de laatste twee dagen en mag volop ruiken aan het grote werk. Rai heeft een goede periode achter de rug bij Jong PSV. Hij is een sierlijke speler die een prima (basis)techniek combineert met een hard schot in beide benen."

"Over zijn favoriete positie wordt verschillend gedacht, zowel als spits, aanvallende en ondersteunende middenvelder kan hij uit de voeten. In Jong PSV speelt hij momenteel in de punt van de aanval en scoort op die plek regelmatig. Uiteraard wens ik hem vanaf deze plek heel veel succes de komende dagen, het is een mooi proces voor hem en een goed signaal naar alle andere jeugdspelers van PSV, wat goed is komt snel…"

Lees meer van Langeler op PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

langeler vloet jeugdspeler jong rai algemeenheid art column job sierlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje